Foto: Pixabay.

Den 11. og 18. februar inviterer Scheelsminde Hotel i Aalborg til stor brunchbuffet.


Har du planer om at invitere en, du holder af på brunch i den kommende tid, kan du roligt læse med her. Scheelsminde Hotel holder nemlig stor brunchbuffet søndag den 11. og 18. februar fra klokken 11 til 14 på Scheelsmindevej 35.

”Vi kan se, at folk i Aalborg er vilde med brunch, men det foregår ofte på cafeer. Vi vil gerne prøve med et nyt set up på herregården, hvor man kan nyde lokale specialiteter med lidt højere til himlen,” siger hoteldirektør Danni Bühlmann.

En prøveballon

Konceptet er inspireret af brunchen fra hotellet ved Nørre Vosborg, som nu skal prøves af i Aalborg – og idéen lader ifølge Danni Bühlmann allerede til at være en succes.

”Der er blevet reageret rigtig positivt på nyheden om brunchen, og vi kan se, at vi er ved at være fuldt booket de to dage. Så det er noget, der bliver efterspurgt,” fortæller Danni Bühlmann og fortsætter:

”Det er lidt en prøveballon for at se, om det er noget, som folk finder interessant, og det virker det bestemt til, at det er. Vi vil se på, om der er mulighed for, at det bliver et fast koncept, så det måske bliver hver anden søndag alt efter sæsonen.”

Lokale råvarer

På de to søndage i februar bliver der serveret en brunchbuffet, som primært er egne specialiteter og råvarer, der kan nydes med udsigt over parken. Prisen per person er 198 kroner, og reservation er nødvendigt.

Buffeten de to søndage i februar vil blandt andet indeholde Scheelsminde rullepølse med løg, nordjysk pølse fra slagter Munck, pil’ selv rejer fra Læsø og meget mere.