Foto: Jens Erik Møller

Victors Madhus har lyttet til gæsterne, og nu er smørrebrødet tilbage på frokostbordet.

Godt, klassisk smørrebrød er oppe i tiden, og det mærker man også hos Victors Madhus, der ligger på Nørresundbys havnefront ved den nye Kulturbro. Så meget, at man har valgt at relancere smørrebrødet, som ellers har været væk fra menukortet et stykke tid.

Ifølge ejer Danni Bühlmann er ønsket en bred restaurant med mange forskellige valgmuligheder. Og derfor er smørrebrødet tilbage som supplement til de pastaretter, wok-retter, risottoer, salater og brasserieretter, der også er på kortet.

Hønsesalat, æg med rejer og frikadeller

Det udmønter sig i et udsøgt udvalg af lækre, klassiske smørrebrød. I første omgang satses der på varianter med hønsesalat, æg med rejer og frikadeller og rødkål. Og det er ikke tilfældigt, at det lige er dem, som er kommet på smørrebrødssedlen.

“Det er det, som folk har efterspurgt. Huset er for dem, der bor her omkring, så vi prøver at lave det, folk vil have. Vi er ikke bare Victors Madhus, vi er Nørresundbys madhus,” siger Danni Bühlmann.

Vil favne bredt

Ifølge Danni Bühlmann er grundtanken bag Victors Madhus at favne bredt. Det er hverdagsmad lavet fra bunden, god kvalitet og lokale råvarer. Og der passer smørrebrødet godt ind.

Skulle du have fået lyst til et stykke med hønsesalat eller et af de andre stykker smørrebrød, så er det muligt at bestille dem på forhånd via victorsmadhus.dk, så de er klar, når du ankommer.

Et stykke med hønsesalat. Foto: Jens Erik Møller