Foto: Pixabay

El Mariachi i Aalborg har fået tre nye specialøl på menukortet.

Den mexicanske gastropub El Mariachi på Ved Stranden i Aalborg har netop fået nye øl til samlingen, så nu kan du nyde en kold, læskende øl i sommervarmen.

De tre nye øl repræsenterer tre forskellige lande: Fullers Black IPA er en amerikansk mørk øl med noter af chokolade og kaffe, Fullers Brit Hop er en engelsk øl, som er lysere øl med en undertone af citrus – og Fynsk forår er en dansk øl med hyldeblomst og frisk blomstersmag.

Øl fra hele verden
El Mariachi har et stort udvalg af forskellige kvalitetsøl fra bryggerier fra hele verden. I alt har de 15 forskellige haner, hvor udvalget hele tiden ændrer sig. Udover øl kan du også stille tørsten med vin og cocktails.

El Mariachi ligger på Ved Stranden 1 på st.th. Pubben har åbent alle dage undtagen søndag, og åbningstiderne kan ses på deres hjemmeside.

DEL
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.