Salling Aalborg

Cocktails og tapas: Salling Rooftop åbner på fredag

Salling Rooftop i Aalborg slår dørene op på fredag den 24. august.

Har du gået og ventet spændt på, at Salling Rooftop åbner i Aalborg, så er ventetiden snart forbi. På fredag kan du samle dine nærmeste, og sammen kan I nyde udsigten over Aalborg fra toppen af Salling. I behøver bestemt ikke stille sulten eller tørsten hjemmefra, da der er rigeligt med mulighed på Salling Rooftop.

De over 1.400 kvadratmeter, som Salling Rooftop udgør, er inddelt i flere niveauer og kan huse 500 gæster. Væksthuset hører til på nederste niveau, hvor der er 70 indendørs pladser og en café, hvor du blandt andet kan spise dig mæt i et brunchbræt eller en steaksalat.

Tørster du, skal du ikke lede længe. På Salling Rooftops øverste niveau finder du  loungeområder og en skybar, hvor du kan fugte ganen med vin eller cocktails, og skulle du igen blive sulten, serverer skybaren også tapas.

Åbningsuge med fart på
Salling Rooftops åbning fredag den 24. sætter gang i en åbningsuge spækket med underholdning og allerede klokken 16, kan du opleve det første musiske indslag.

”Vi glæder os enormt meget til at byde velkommen på Salling Rooftop, som bliver et nyt fristed til gavn for Aalborg og hele Nordjylland. Vi garanterer et brag af en åbning, der starter allerede på fredag og fortsætter med en hel uge med events og underholdning for vores gæster,” siger stormagasinchef i Salling Aalborg, Anja Kibsgaard i en pressemeddelelse.

På fredag vil der også blive afholdt Salling Rooftops første Fredag på Toppen, som er et tilbagevendende arrangement, hvor der bliver serveret cocktails til tonerne af en DJ. På fredag vil du kunne deltage fra klokken 17 til 20. Du kan læse mere om åbningen på Facebook-siden her.