Pixabay

Tangchips og gin: Så er der Salling Food Awards 2018 i Aalborg

Fredag den 14. september bliver der afholdt semifinale i Salling Food Awards 2018 i Salling Super i Aalborg.

Er du altid på jagt efter nye og spændende fødevarer, så er det her lige noget for dig. Fredag den 14. september tager Salling Food Awards 2018 det næste store skridt mod at finde en endelig vinder af Danmarks største fødevarepris, når semifinalen løber af stablen. Du kan overvære semifinalen og smage på en masse eksklusive lækkerier i Salling Super i Aalborg fra klokken 13 til 18.

Der er i alt 24 deltagere i semifinalen, og på dagen skal de præsentere deres produkter og fortælle om dem til offentligheden, men der vil ikke kun blive serveret ord. Du kan smage alle de spændende produkter, der blandt andet tæller Tangchips fra SEAMAN, Citrus Gin fra Fary Lochan eller en delikat aioli lavet på ramsløg fra Hr. Skov Engros.

Du kan derudover også stemme på din personlige favorit fødevare og være med til at kåre årets publikumspris, hvor vinderen får 10.000 kroner i præmie.

En hyldest til danske fødevarer
Salling Food Awards 2018 bliver uddelt af Salling Fondene og er kreeret i samarbejde med Food Organisation of Denmark. Målet er at hylde nytænkende fødevarer og producenter i den danske fødevarebranche samt hjælpe dem på vej.

Når finalisterne er fundet, skal slaget stå i Salling Super i Aarhus den 4. oktober fra klokken 11 til 16. Timm Vladimir vil være vært på arrangementet, og vinderen kan gå hjem med en pengepræmie på 100.000 kroner og får mulighed for at blive en del af Salling Supers sortiment. Du kan læse mere om arrangementet og semifinalisterne her.