Den italienske restaurant La Locanda har lanceret et nyt menukort, som er spækket med lækre retter.
Hvis du er til cremet pasta, italienske specialiteter eller fristende desserter, så er La Locanda et sted, som du skal besøge. Den italienske restaurant har 4. maj lanceret et nyt menukort med specialudvalgte signaturretter, som kan få mundvandet til at dryppe af fryd.
Signaturretter efter sæson
Menuen er inspireret af traditionelle italienske retter og præget efter sommersæsonen.
”I den nye menu tager vi udgangspunkt i sommerperioden med lettere retter med mere fisk og sæsonpræget grøntsager som squash, ærter og asparges”, siger Carlos Liberati, som er restaurantchef på La Locanda.
Til forret kan du for eksempel starte med Carlos’ yndlingsret, som er kyllingesalat tilsmagt med trøffelolie og en sursød pebercreme. Til hovedret kan du sætte tænderne i et rosastegt duebryst med lakridssauce og hindbær, og til sidst kan du slutte af med en italiensk osteanretning på bræt. Ud over de klassiske tre retter kan du også få suppe og pastaretter.
Hele menuen kan ses på La Locandas hjemmeside eller på deres Facebookside. Hvis du gerne vil besøge restauranten er adressen Brix Gaard, C.W. på Obels Pladsen i Aalborg.