Restaurant PINGVIN er med i den vegetariske restaurantfestival VeggieWeek, som løber af stablen i næste uge.
Hos restaurant PINGVIN i Aalborg kan du i næste uge få seks forskellige tapasretter sammen med en let salat og glutenfri brød. Fælles for retterne er, at de er veganske og derfor lavet af madvarer, der udelukkende stammer fra planter.
Anledningen er restaurantfestivalen VeggieWeek, der finder sted fra den 12. til den 18. marts. Festivalen er et initiativ, der er sat i verden af Dansk Vegatarisk Forening for at sætte fokus på den vegetariske levevis og for at oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter.
Favoritterne vender tilbage
Hos restaurant PINGVIN er der altid både veganske og vegetariske retter på menukortet, og i forbindelse med VeggieWeek har restauranten fundet et par udgåede favoritter frem igen.
“Så der bliver mulighed for at få noget, som man ikke normalt kan bestille mere,” lyder det fra Anja Rørdam, der er ejer af PINGVIN.
Begynder i næste uge
Anja Rørdam fortæller, at det er første gang, restauranten er en del af VeggieWeek.
“Der er større og større fokus på både veganere og vegetarer, og vi vil gerne være med til at sprede budskabet ud til andre,” siger hun.
Blandt de retter som PINGVIN kan byde på, er der blandt andet bønnecassoulet, butterbeans, hjemmelavet falaffel og rødbede humus.
Prisen lyder på godt 215 kroner, og det anbefales – især i weekenden – at du ringer og bestiller bord inden.