Restaurant Fusion og Vinspecialisten inviterer til portvinssmagning og gourmetmad.
Onsdag 30. august bliver en aften i både gastronomien og den gode portvins tegn. I samarbejde med Vinspecialisten i Vingårdsgade præsenterer Restaurant Fusion en såkaldt Winemakers Dinner.
På denne helt særlige aften kommer gæsterne til at smage en femretters gourmet-menu kreeret af kokkene på Restaurant Fusion, hvor der er kælet for selv de allermindste detaljer.
Menuen består af franske østers; duroc svinenakke med blommer, hoisin og yuzu; stegt foie gras med syltet perleløg, stikkelsbær og nødder samt kalvebrissel med gastrik, chips og urter. Det sluttes af med lækre gourmetoste fra Arla Unika.
Og til den udsøgte mad skænkes der forskellige eksklusive portvine fra Graham’s. Der er tale om Hvid Port, Tawny, forskellige Ruby’s og Vintage Portvin.
Men det er ikke bare en aften, der tilfredsstiller smagsløgene. Selveste Gustavo Devesas fra Graham’s kommer forbi og fortæller om husets fantastiske portvine. Graham’s har siden 1820’erne solgt portvin, og det er sidenhen blevet et af de mest anerkendte portvinshuse.