Foto: Restaurant Fusion.

Restaurant Fusion i Aalborg tilbyder frokostbuffet med skiftende udvalg hver lørdag i ulige uger – har du prøvet den?

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge dine lørdage på, så er frokost på Restaurant Fusion på Strandvejen 4 måske et bud.

Hver lørdag i ulige uger byder restauranten nemlig på en frokostbuffet med lidt af det hele fra det asiatiske køkken.

“En frokostbuffet er en god mulighed for gæsterne for at få en smagsprøve på vores retter, som de så senere kan komme ind og få om aftenen,” siger Le Chung, der er event- og selskabskoordinator hos Restaurant Fusion.

En buffet, der varierer

Indholdet i frokostbuffeten skifter hver gang, så hold øje med menukortet, der viser indholdet for den dag, du gerne vil af sted.

Lørdag den 17. februar vil frokostbuffeten bestå af tre slags maki med ingefær, soya og wasabi, sashimifad deluxe, tempurarejer med chili-mayo, tataki tun med fiske-line sauce, mango og mynte, lammekrone med vadouvancreme samt gule- og sølvbeder.

Dertil kommer fusions-spicy fiskefrikadeller med sød chili, barbecue Duroc-svinenakke med passion og hokkaido, angus steak med kålrabi, forårsløg, miso sauce, rustikke pommes frites, tangsalat, edamame bønner, manitoba brød med wasabi smør, et udvalg af Arla Unika-oste med tilbehør samt kage og forskellige sorbeter.

Idéen kom en påske

Frokostbuffeten hos Restaurant Fusion går tilbage til påsken 2016.

“Vi fik idéen om en frokostbuffet i påskeferien, fordi vi har mange børnefamilier som gæster, der måske ikke så godt kan komme om aftenen. Efter påskefrokostbuffeten var der efterspørgsel på det fra gæsterne og en måned senere startede vi op med frokostbuffet, der har kørt lige siden,” siger Le Chung.

Prisen for frokostbuffet er 295 kroner, mens børn under 10 år spiser for 195 kroner.