Nu kan du smage nye retter hos restauranten Bistro V på Toldbod Plads 2.
Sommeren er på tilbagetog med hastige skridt, men det skal du ikke hænge med hovedet over, da det også er lig med nye madoplevelser. Hos Bistro V har de fået nye og lækre retter på menukortet, som kun venter på dig.
“Vi skifter menukort 3 til 4 gange om året for at følge sæsonen. Vi har fået nye efterårsretter, der erstatter vores sommerretter,” siger restaurantchef hos Bistro V, Pernille Nørgaard Bertelsen.
For 145 kroner kan du for eksempel kaste dig over retten med navnet Pastaen, der består af ravioli med trøffel, landskinke, cremet Karl Johan sauce og comté ost på toppen. Eller du kan nyde retten Sæson med carpaccio af oksemørbrad, trøffelmayo, hjemmesyltet løg, chips og revet foie gras for kun 85 kroner.
Du kan se resten af menukortet på restaurantens hjemmeside her og læse mere om Bistro V på Facebook-siden her.