Foto: Pixabay.

Restaurant i Aalborg fejrer nyt menukort med stor 00’er-fest

Lørdag den 10. februar lancerer Restaurant Helmuth et spritnyt menukort med en fest a la 00’erne.

Siden den 1. december 2017 har makkerparret Anders Strandhave og Mathias Walther været de nye ejere af restauranten og baren Helmuth på Boulevarden 28.

Nu skal ejerskiftet markeres med en ny menu, og det fejres med en stor 00’er-fest lørdag den 10. februar. Her kan spisende gæster komme fra klokken 18.30 og smage den nye menu, hvorefter to dj’s vil spille op med de bedste hits fra 00’erne og bartenderne vil lange cocktails over baren.

Den nye menu, der bliver præsenteret, vil fortsat have fokus på delemad. Det vigtigste for køkkenchef og medindehaver Anders Strandhave har været at gøre menukortet lettere at læse:

“Konceptet vil være, som det var før, men vi vil gøre menukortet mere gennemskueligt for vores gæster, så det fremstår helt klart, hvad der er eksempelvis glutenfrit, vegetarisk eller vegansk,” fortæller han.

Menukortet følger årstiderne

Hvad der helt konkret vil være på menuen, er endnu ikke skåret i sten, men én ting er sikkert: Retterne på kortet bliver bestemt efter den årstid, vi er i.

“Lige nu bliver det nok mere tunge retter som braiseret kød eller supper på grund af årstiden, men når vi kommer tættere på sommer vil det måske være skaldyr og fisk, der er på menuen,” siger Anders Strandhave.

Derudover fortæller Anders Strandhave, at det med det nye menukort vil blive muligt at afvige fra delemadskonceptet også, så du altså kan få en hovedret for dig selv og ikke nødvendigvis behøver at dele med hele bordet.

Du kan læse mere om lanceringen af Helmuths nye menukort her.