Foto: D'Wine Bar

Ny tapas-anretning hos D’Wine Bar med tyre- og andepølse.

D’Wine Bar i Algade er et lille stykke af Sydspanien midt i Aalborg. Her er det de spanske vine, der er i centrum, og vinbaren oser af sydeuropæiske stemning.

Men selvom det er en vinbar, så tilbyder den også lidt mundgodt til gæsterne. Der er forskellige små anretninger, man kan nyde, når vinen er skænket i glasset, og D’Wine Bar har nu opdateret sin tapas-platte.

Den nye tapas-platten indeholder fire lækre ost, lomo, chorizo, seranoskinke, salchion, tyre- og andepølse, aioli, tomatkompot, oliven, mojo, og den serveres selvfølgelig med godt brød. Men selvom den lille anretning har ændret sig, så er prisen den samme. Den koster 100 kr for en platte til en person, mens en større version til to personer kan fås til 175 kr.

Udover tapas-platten er det også muligt at nyde en oste-platte, en rosca samt diverse snacks som nødder, oliven mv.

Men D’Wine Bar er først og fremmest en vinbar, og der er et ganske stort udvalg af forskellige spanske kvalitetsvine. Baren har vine fra de store områder såsom Rioja, Priorat og Ribera del Duero, men også mindre kendte vinregioner såsom Toro, Rías Baixas, Bierzo og Granada er repræsenteret.

DEL
Jens Erik Møller
Tidligere redaktør på Smag Aalborg. Elsker det franske og italienske køkken og har en stor svaghed for god kaffe, hvor kvaliteten er helt i top. Er desuden afhængig af kvalitetschokolade. Mener at mad ikke bare er mad, men nydelse og indbegrebet af det gode liv.