PINGVIN

Restaurant PINGVIN på Adelgade 12 i Aalborg har fået nye tapasretter på menukortet.

På det sidste er der ikke kun sket en ændring i vejret, der blæser også nye vinde i køkkenet hos PINGVIN. Restauranten er nu klar med flere vegetariske og veganske retter, som en del af et verdenstapas-koncept og dessert-tapas.

”Sæsonen har ændret sig, og hver måned skifter vi nogle af vores tapasretter ud, så der er fornyelse til gæsterne og nye udfordringer til vores køkken. Vi har også haft stort fokus på det veganske og vegetariske køkken,” siger restaurantchef hos PINGVIN, Helena Nielsen.

Æblekompot og signatur-suppe 
PINGVIN er kendt for verdenstapas-konceptet, hvor du kan smage tapasretter fra forskellige køkkener i hele verden, og restauranten har delt menuen op i til vands, til lands og i luften, så de mange valgmuligheder er til at overskue.

”Det er blevet klassisk suppevejr, og vi har fået vores kartoffel-porresuppe tilbage. Vi har ændret på garnituren, og du får den nu serveret med trøffelolie og jordskokkechips, så den er vegetarisk,” fortæller Helena Nielsen.

Også restaurantens dessert-tapas har fået nye retter, og en af dem er en vegansk æblekompot med hasselnødder, der er glaceret i akaciehonning samt en mandelcreme, som er lavet på soya-yoghurt. Er du blevet nysgerrig, kan du tjekke alle retterne ud på deres menukort her.