Foto: Penny Lane

Sommerhit hos Penny Lane: Kage med dadler og kokosfløde

Ny kage er blevet voldsom populær hos Penny Lane

Det er sommer, og det betyder nye kager hos Penny Lane på Boulevarden.

Og dog, for ifølge Jonas Hejlesen fra den populære café med eget bageri, er den mest populære sommerkage stadig den traditionelle jordbærtærte, som fås så længe, der er friske, danske jordbær.

Men jordbærtærten er skarpt forfulgt af en helt ny kage, som blev lanceret i midten af juli – den såkaldte twix-kage.

Den består af en bund lavet på mandler og en lækker creme bestående af blendede dadler og kokosfløde. Til sidst er den overtrukket med chokolade.

Twix-kagen er glutenfri, og er det, som Jonas Hejlesen betegner som en sund kage.

Inspirationen til kagen fandt Jonas på en blog, hvorefter han prøvebagte den i mange forskellige variationer, indtil kagerne blev helt perfekte. Og selvom man ikke umiddelbart skulle tro det, så giver dadlerne og kokosfløden en smag af karamel, forklarer han.

Og ifølge Jonas Hejlesen, er sommerkagen allerede blevet så populær, at den formentlig bliver en del af det faste sortiment, når sommeren er slut.

Udover den populære twix-kage og den traditionelle jordbærtærte, bages der også karamelsnitter på Penny Lane denne sommer. De har en bund af nødder, karamel på toppen og et overtræk af mørk chokolade. Sidst men ikke mindst har de chokolade-cupcakes med en frosting af jordbær og rabarber.