Foto: Holy Cow.

Haps: Burgerbar serverer påskeburger med lam

Holy Cow har lavet en påskeburger i anledning af højtiden.

Du kender sikkert den klassiske menu til påskefrokosten, men her er højst sandsynligt et helt ny indspark: Burgerjointen Holy Cow på adressen Vandmanden 5-7 har lavet en påskeburger, som du kan bestille fra onsdag den 28. marts.

”Påsken er en god anledning at introducere noget nyt til menukortet og tiltrække nye gæster. Det er en lammeburger, hvilket er lidt anderledes,” siger restaurantchef Kristina Vad Nørmølle.

Langtidsstegt lammecuvette

Burgeren er en påskeversion af Board Burgeren, som er en burger, der skifter indhold efter sæsonen eller tema. Påskeversionen består blandt andet af langtidsstegt lammecuvette, tzatziki, fermenteret gulerod og mayonnaise.

“Hvis påskeburgeren er populær, er der ingen grund til at tage den af menuen. Vi har ingen grænser for Board Burgeren, så hvis folk er vilde med den, bliver vi bare ved,” fortæller Kristina Vad Nørmølle.

Påskeburgeren koster 84 kroner, og du kan sætte tænderne i den fra den 28. marts til og med den 7. april. Holy Cow har åbent både lørdag den 31. marts og søndag den 1. april fra klokken 12 til 22.