PIxabay

Prost! Her er der Oktoberfest i Aalborg

Oktober nærmer sig med hastige skridt, og Oktoberfesterne er derfor ikke langt væk. Vi giver dig et overblik over, hvor du kan feste på tysk manér.

Er du helt vild med Oktoberfest og alt, der hører sig til, så behøver du ikke trække i dine lederhosen eller hoppe i din dirndl og drage mod Sydtyskland for at vælte dig i øl og lækker mad. Flere steder i Aalborg byder også op til øl og dans, og vi bringer her et udvalg af festerne.

Grillbuffet og gratis fadøl
Skråen i Nordkraft på Kjellerups Torv 5 afholder oktoberfest for 16. gang og åbner dørene til en kæmpe fest fra klokken 20 til 22 den 5. oktober.

For 300 kroner kan du allerede fra klokken 18.30 varme op med en lækker grilltallerken, der ligger en god bund for resten af aftenen. Med i prisen får du også to store fadøl og entré. Vil du blot med til festen, skal du slippe 125 kroner.

Og fest bliver der rigeligt af, når DJ Ötzi Double gæster Skråen og har taget alle de kendte hits med, så du kan skråle med på ”Hey Baby”. Hos Skråen opfordrer de alle til at komme udklædt i bedste tyroler-stil, og de skænker derfor en gratis fadøl til alle udklædte. Du kan læse mere og købe billetter her.

Tyrol kommer til Aalborg
Den 29. september byder Gistrup Hallen på Hadsundvej 407 indenfor til en oktoberfest, du ikke vil gå glip af. Dørene åbner klokken 17, og allerede her kan du slukke tørsten med den første øl. Selve festen starter klokken 18 og løber frem til de sene nattetimer klokken 02.

Det koster 295 kroner at deltage i oktoberfesten, og du kommer ikke til at gå sulten hjem, da arrangørerne har sørget for god mad fra Slagteren og Kokken i Gistrup samt Haals Bageri. Det bliver en buffet bestående af svineskank, braiseret bison og fyldt unghanebryst. Derudover vil der være en coleslaw salat, salat med sprøde grøntsager, kerner og bacon, en perlespelt salat og ovnbagte kartofler med rosmarin og hvidløg. Til den søde tand er der hjemmelavet gelato som dessert.

En oktoberfest er ikke en fest uden dans og her sætter ”Tirolerband Aalburg” og ”Patten og Potensen” gang i dansegulvet. Øllen er der også sørget for, og du kan i baren købe øl og weissbier i litervis, og er du mod forventning ikke til øl, så er der også drinks og anden alkohol. Du kan købe billet og læse mere om festen her.

Oktoberfest i gaden
Der er også Oktoberfest i hjertet af Aalborg, når både Heidi’s Bier Bar og Zwei Grosse Bier Bar hylder den stolte tradition og skænker øl til de tørstige.

Zwei Grosse Bier Bar på Jomfru Ane Gade 10 inviterer til fest den 29. september fra klokken 19 til 22, og du kan komme med for kun 149 kroner. Der vil blive serveret schnitzler med brasede kartofler, og du får 2 timers fri fadøl i dit eget krus, og er du udklædt, får du en times ekstra fri fadøl. DJ og live bands står for musikken, så du kan roligt tage danseskoene på. Du kan købe billetter her.

Heidi’s Bier Bar på Jomfru Anes Gård 5 afholder Oktoberfest den 5. oktober fra klokken 18 til 22. Her vil der også være en lækker buffet og 4 timers fri fadøl for 299 kroner. Der vil være live musik og forskellige konkurrencer til at få folk i den rette stemning, og billetterne og information finder du her.