Foto: Aalborg Street Food The Lighthouse

Nu er det officielt: Åbningsdatoen af Street Food marked er klar!

Efter flere forsinkelser kan Aalborg Street Food The Lighthouse nu omsider slå dørene op.

Vestbyen – og resten af Aalborg – får nu endelig sit Street Food marked, mandag faldt de sidste ting nemlig på plads, og folkene bag Aalborg Street Food The LightHouse kan nu endelig bekræfte, at de åbner allerede torsdag 29. juni.

“Det er fantastisk, det er meget, meget dejligt, og det har vi glædet os til længe,” fortæller Isabel Enevoldsen, der er talsperson for folkene bag madmarkedet.

Åbningen var oprindelig planlagt til 25. maj, men få dage før måtte man konstatere, at den endelige brandsikring ikke kunne nå at komme på plads, men ifølge Isabel Enevoldsen, så er den nye dato 100 procent sikker.

Begynder med store telte

I hallen på Skudehavnsvej, hvor Aalborg Street Food The Lighthouse holder til, er der plads til omkring 500 mennesker, men i første omgang kan der dog kun lukkes 150 mennesker ind ad gangen, da den endelige brandtilladelse mangler.

I stedet for at vente, har man valgt at stille store telte op udenfor med borde og bænke, så der er plads til alle de forventningsfulde aalborgensere, der måtte have lyst til at prøve det nye Street Food marked.

“Det har været en opvejning, om vi skulle vente til alt var klart, eller vi bare skulle komme af sted med det,” siger Isabel Enevoldsen.

Og man har altså valgt at åbne med en dispensation i hånden, selvom alt ikke er 100 procent klart.

“Men nu holder vi åbent de næste fem år, og forhåbentlig længere,” siger en glad Isabel Enevoldsen.

Aalborg Street Food The Lighthouse har nemlig lejet hallen på Skudehavnsvej for fem år med mulighed for at forlænge lejemålet.

Ikke alle køkkener når at blive klar

Aalborg Street Food The Lighthouse har plads til i alt 17 forskellige køkkener, og på nuværende tidspunkt er 15 af dem rykket ind i hallen på Skudehavnsvej.

Men til åbningen torsdag 29. juni vil kun 12 af dem nå at åbne. Resten kommer til i begyndelsen af næste uge. Der skulle dog stadig være rig mulighed for at få tilfredsstillet sine smagsløg, for der er køkkener med alt lige fra amerikansk til vietnamesisk og dansk mad samt kaffe fra Nørre Snede Kafferisteri og kager fra Penny Lane.