Pixabay

Gratis smagsprøver: Kom til Øllets Dag i Aalborg

Danske Ølentusiaster inviterer til Øllets Dag den 1. september i Nordkraft i Aalborg.

Kan du heller ikke få nok af den gyldne, brusende og læskende drik, så er det her lige en nyhed for dig. Det gamle kraftværk og nuværende kulturhus Nordkraft på Kjellerupsgade i Aalborg lægger lørdag den 1. september fra 10 til 15 hus til Øllets Dag.

Det bliver en dag med gratis smagsprøver på en lang række forskellige øl, og som noget helt nyt til Øllets Dag, kan du nu købe et smageglas for kun 20 kroner. Det kan du tage med rundt til de forskellige stande, så du slipper for at drikke øl af plastikkrus.

Er du nysgerrig, er forhandlere, bryggerier og restauratører også klar til at besvare dine spørgsmål. Her kan du blandt andet få svar på, hvordan du bruger øl til madlavning og hvilke øl, der gør sig godt til mad.

20-års jubilæum
Det er Danske Ølentusiaster i Aalborg, der står bag arrangementet, og de fejrer i år 20-års jubilæum. I den anledning har de brygget en jubilæumsøl i samarbejde med Nibe Bryghus, som de lancerer til Øllets Dag. Du vil få mulighed for at smage øl fra blandt andet Ebeltoft Gårdbryggeri, Bøgedal Bryghus eller Bad Seed Brewery, og du finder flere informationer om Øllets Dag på Facebook-siden her.