Foto: Kochs Kaffebar

Kochs Kaffebar i Aalborg udvider med flere siddepladser.

Snart kan du nyde en kop god kaffe i nyrenoverede og større lokaler på Kochs Kaffebar. Kaffebaren på Algade 23 bliver udvidet både i stueplan og på 1. sal. Hvis alt går vel, bliver stueplanen færdig inden sommeren. Efter udvidelsen bliver der plads til omkring 30 til 40 siddende gæster.

”Der bliver kun ændret få ting ved menukortet, ellers forbliver alt ved det gamle. Vi vil gerne fastholde den intime stemning og hyggen, selvom vi får mere plads,” siger ejer Jesper Holm Andersen.

Tagterrasse med udsigt
Udover en nyrenoveret stueplan, får kaffebaren også en tagterrasse på 1.sal med udsigt mod Roldgade. Tagterrassen er den sidste del af udvidelsen, og den skulle gerne være klar til åbning i løbet af september eller oktober.

Kochs Kaffebar holder åbent, imens renoveringen er i gang, så du kan stadig få en kølig iskaffe eller en varm kop kaffe ved kaffebaren på Algade 23. Kaffebaren har åbent fra klokken 9 til 18 alle dage, undtagen fredag, hvor der er åbent fra klokken 9 til 19.

DEL
Ninna Jacobsen
Dessertelskende kommunikationsstuderende med ikke kun én sød tand, men et helt tandsæt af søde tænder. Chokolade og bland selv slik er opskriften på en god dag. Studerer Kommunikation og Mediestrategi på Via University College.