Cafe Vi.2

Suppe og smoothiebowl: Café i Aalborg er klar med nyt menukort

Torsdag den 27. september får Cafe Vi.2 på CW Obels Plads 2 nye retter på menuen.

Efteråret har for alvor gjort sit indtog, og varmen er erstattet af nedfaldne blade og blæst,  men op med humøret, da du hos Cafe Vi.2 får nye smagsoplevelser, som passer til årstiden. Fra torsdag den 27. får caféen nyt menukort med nye, lækre retter.

”Vi får nyt menukort hver sæson, og vi har forsøgt at lave vores egen udgave af smoothiebowls, som hedder ”Coconut Bowl”. Bowlen består af kokosmælk, dadler, frossen banan, jordbær samt grønkål, og den er toppet med müsli, kokosflager, banan og chiafrø,” siger medarbejder hos Cafe Vi.2, Frederikke Lind Kristensen.

Hold varmen med suppe
Cafe Vi.2 er ikke kun klar med en smoothiebowl til at sikre en god, frisk start på dagen, men du kan også varme dig på en ny suppe, når vejret for alvor viser tænder.

”Hver vinter får vi også suppe på menukortet, og i efteråret har vi lavet en thaisuppe med en masse grøntsager, som du kan få med og uden kylling. Derudover har vi erstattet vores sommersalat med en lækker veganersalat,” fortæller Frederikke Lind Kristensen.

Har de nye retter vækket din interesse, så er det bare med at komme afsted. Du kan tjekke åbningstider og mere information om caféen på Facebook-siden her.