Nam Noodles

Vild med asiatisk: Nyt menukort hos Nam Noodles

Nam Noodles på Vesterbro 74 i Aalborg har føjet nye retter til menuen.


Hos Nam Noodles har de opdateret deres menukort. Spisstedet har taget et par mindre populære retter af menukortet, mens deres bedst sælgende supper har fået lov til at blive – og et par helt nye retter har også fundet vej til Nam Noodles.

”En af de helt nye tilføjelser er vores Banh Mi, som er en vietnamesisk sandwich. Det er en sandwich, som ikke er til at få andre steder i byen, så vi er ret begejstrede for at tilbyde den til vores kunder,” siger medejer, Anne-Marie Menendez.

Du kan få to slags Banh Mi; for eksempel ”BBQ Gris”, der kommer med baguette, BBQ-glaseret gris, chilimayo, syltet radise, koriander og sprøde salater. En Banh Mi koster 65 kroner.

Det simple sælger
Er du til det mere simple, har Nam Noodles også tænkt på det. De har også tilføjet en karryret, der satser på det simple, men smagfulde.

”Vores erfaring er at folk rigtig godt kan lide en helt simpelt ris- og karryret. Vi kan garantere at vores ret er simpel, men med masser af smag,” fortæller Anne-Marie Menendez.

Karryretten koster 95 kroner, og så anbefaler vi en iskold sodavand ved siden af. Læs mere om Nam Noodles på deres Facebook-side her.