Foto: Waiteer/Penny Lane

Nyt Aalborg-samarbejde: Få takeaway leveret til døren

Dantaxi og appen Waiteer går sammen om nyt takeaway initiativ i Aalborg

Nu kan du bestille mad fra byens restauranter på din telefon og få det bragt lige til din dør. Et nyt samarbejde mellem appen Waiteer og taxaselskabet Dantaxi gør det muligt at bestille high-end takeaway til din hjemadresse. I alt er 19 restauranter og caféer i Aalborg med i det nye initiativ.

Du kan bestille maden i restauranternes åbningstid, og du kan blandt andet bestille mad fra NAPA, MUMS Deli, Penny Lane og Mortens kro. Maden kan bringes ud indenfor 15 kilometer fra restauranten. Prisen for levering starter ved 50 kroner.

”Waiteer vil gerne være det gode alternativ til just-eat takeaway. De restauranter der står på vores app, går op i at lave ordentlig mad af gode råvarer, samtidig betyder det noget for dem, at der følger en god service med,” siger direktør for Waiteer Ricky Thygesen

Hurtig levering
Dantaxi leverer maden ved hjælp af særlige varmekasser, som kan holde maden varm indtil den når destinationen. Maden bliver leveret indenfor 30 minutter, og det betyder, at du kan have din mad ved døren højst en time efter, du har bestilt det på Waiteer.

Du kan finde den komplette liste over restauranterne som er med i det nye initiativ her.