MUMS

Så er der tarteletter: Restaurant i Aalborg leverer nu mad til døren

MUMS på Gugvej 184 i Aalborg bringer nu mad til din hoveddør.

Har du ikke overskud til at lave aftensmad, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag? Nu har MUMS i Aalborg gjort din hverdag nemmere. MUMS har netop indgået et samarbejde med Waiteer og Dantaxi, hvor MUMS Deli leverer retter til døren.

”Vi har haft det som ønske, efter at vi startede MUMS Deli. Vi ville gerne gøre det let af få vores Take Away-retter til døren, fordi folk har en travl hverdag. Det er tænkt som en service for vores kunder,” siger medejer af MUMS, Allan Frost.

En hjælp til hverdagen
Det nye samarbejde skal være med til at skabe en lettere hverdag for kunderne, og restauranten tilbyder blandt andet nemme aftenretter, burgere eller sandwiches til udlevering.

”Vores aftenretter skal have 15 til 20 minutter i ovnen, og så er de klar. For familier er det altså muligt at bestille et godt, solidt måltid til en fornuftig pris,” fortæller Allan Frost.

Deres nemme aftenretter tæller blandt andet lasagne, pizza eller tarteletter. Som noget nyt hos MUMS Deli kan du nu få tarteletter hver dag.

Nemmere frokost på arbejdet
Samarbejdet kommer ikke kun private kunder til gode, men også virksomheder, der ikke har tid til at hente mad, kan bruge Waiteer og få mad fra MUMS Deli bragt til mødelokalet. Restauranten har en mødetallerken med blandt andet laksetærte, slider med kyllingesalat og en kage til 149 kroner.

Det koster 50 kroner, hvis du skal have leveret indenfor 3 kilometer, 100 kroner fra 3 til 8 kilometer og 150 kroner fra 8 til 15 kilometer. Du kan læse mere om de forskellige menuer, priser eller åbningstider på MUMS’ hjemmeside her.