Fra mandag den 12. november er Restaurant Mortens Kro klar med en ny tasting menu, som gælder i november og december måned.
Du kan nu dykke ned i et væld af nye retter på Mortens Kro, da restauranten fra mandag den 12. november serverer en ny tasting menu gældende for november og december. Den nye menu byder på tre forskellige forretter, en kombineret forret eller hovedret, en hovedret, oste samt en tasting dessert lavet af konditor Fabian Chevreuil.
Kulmule og blå kartofler
Til forret kan du vælge mellem saltet, letrøget kulmulefilet, jomfruhummersuppe med røde linser eller en tatar med konfiteret øko-æggeblomme fra lokale, græsfodrede høns. Forretten, der også kan vælges som en hovedret, byder på urtepaneret havkatfilet serveret på kompot af kvæder og gulerod, gulerodsmarv, friteret blå kartoffel, sprød gris med en muslingesauce.
Den anden hovedret står på helstegt kalvemørbrad marineret i trøffel og cognac med en kraftig glace af trøffel og cognac samt vinterens grøntsager. Herefter kan du få aftenens udvalg af franske ostespecialiteter serveret med oliven, kompot af hyben og hjemmebagt frugtbrød.
Flødeboller og panna cotta
Til dessert kan du afslutte aftenen med hjemmelavet juleflødebolle med marcipan, Valrhona-chokolade og appelsinskum. Herefter får du panna cotta af mandelmælk, sorbet af klemmentin og passionsfrugt, Valrhona-chokoladeiscreme, karamel, mandelknas, syltede kirsebær og lun solbærsauce.
Lyder alle disse syv retter, som noget du skal prøve, så kan du få dem alle for 898 kroner. Rækker appetitten ikke helt så langt, kan du få seks retter for 848 kroner, fem retter for 748 kroner og fire retter for 648 kroner. Du kan frit kombinere forretter, hovedretter og dessert. Du kan læse hele menukortet fra Mortens Kro her.