Friis Shoppingcenter

Gratis cupcakes og cocktails: Så er der åbningsfest i Friis Shoppingcenter

Friis Shoppingcenter inviterer til åbningsfest fra den 20. til den 23. september med blandt andet gratis mini-cupcakes, øl og cocktailsmagning.

Så er ventetiden snart forbi. Ombygningen af Friis Shoppingscenter er færdig, og fra torsdag den 20. september og ugen ud fejrer centret åbningen med et væld af gratis aktiviteter, musik og gaver til de besøgende. Det skriver Friis Shoppingcenter i en pressemeddelelse.

Festen skydes i gang med åbningen af Magasin om torsdagen klokken 10, og herfra går det løs med blandt andet blomsterkunst og livemusik med bobler. Er du mere til øl, kan du kigge forbi om fredagen, hvor der er gratis ølsmagning med øl fra Thisted Bryghus klokken 15 til 18, mens Dalle Valle står for en cocktailsmagning fra klokken 17 til 19.45.

Har du en sød tand, kan du kigge forbi åbningsfesten lørdag den 22. september klokken 14, hvor Friis Shoppingcenter uddeler 1000 mini-cupcakes. Lørdagen byder desuden på mere ølsmagning med This Bryghus klokken 11 til 16. Om søndagen slutter shoppingcentret fejringen af med blandt andet en kreativ workshop for børn og DJ fra klokken 12 til 17.

Vil du vide mere om programmet for åbningsfesten i Friis Shoppingcenter, kan du finde det her.