Foto: Wildebeest Gastropub

Så er der frokost: Pub på Østerbro får nyt menukort

Wildebeest gastropub på Østerbro i Aalborg har fået nye retter til frokost.

Nu kan du også spise dig godt og grundig mæt til frokost med rustikke sliders fra Wildebeest Gastropub. Den aalborgensiske pub har tilføjet nye, lækre frokostretter til deres menukort, som du kan få fredag og lørdag fra klokken 11.30 til 16.

Som noget helt nyt kan du nu få en vegetar slider med en bøf af søde kartofler, kikærter og semi-dried tomater, hjemmelavet vegansk purløgsmayo, syltede rødløg og barbecuesauce.

Signaturslider med et nyt twist
Udover den nye vegetarslider har Wildebeest Gastropub tilføjet et nye element til deres Signatur burger Normandy Flapjack, hvor blåbær coulis er skiftet ud med en frisk solbær coulis. Slideren består også af en grillet bøf af oksekød med smeltet ost, håndskåret bacon og en gammeldags pandekage med flødeostecreme på toppen.

Du kan få to sliders for 99 kroner eller 3 sliders for 139 kroner. Hvis du er ekstra sulten, kan du også bestille den nye sideorder Spicy Mac´n Cheese sticks, som er paneret og friteret med Jalapeños til 39 kroner.

Wildebeest gastropub ligger på Østerbro 12 i Aalborg. De holder også åbent til aftensmad, og du kan se hele menuen og åbningstiderne på deres hjemmeside.

One thought on “Så er der frokost: Pub på Østerbro får nyt menukort

Comments are closed.