Pixabay

Mums: Ny delikatessebutik åbner i Aalborg

Den 14. september åbner den portugisiske delikatessebutik Adelino i Danmarksgade.

Har du også været på en ferie i sydens sol, hvor frugt, vin og mad bare smagte af mere, så fortvivl ikke. Den 14. september slår en lille del af Portugal dørene op på Danmarksgade 66, når delikatessebutikken Adelino åbner. Det skriver Aalborg:nu.

Hos Adelino kan du få fingrene i portugisiske specialiteter som for eksempel tapenade, doce de leite, honning eller portugisiske vine og portvin. Butikken forhandler også frisk frugt eller grønt, så der vil være noget for enhver smag.

Nødvendig udvidelse
Indehaveren, Christiana Da Silva, åbnede for 10 år siden webshoppen Adelino og en gårdbutik i Dronninglund, der også fungerer som lager.

”De seneste år har vi oplevet en stigende interesse fra især private, og lageret har efterhånden overtaget mere og mere af pladsen i gårdbutikken. Derfor flytter vi nu butikken til nye lokaler i hjertet af Aalborg, hvor vi glæder os enormt til at introducere endnu flere for de fantastiske smagsoplevelser, de portugisiske varer byder på,” siger indehaver af Adelino, Christina Da Silva til Aalborg:nu.

Den nye butik gør det også muligt at afholde vinsmagninger for både private og virksomheder. Der vil være åbningsreception den 14. september fra 13 til 19, og du finder mere information om åbningen på Adelinos Facebook-side her.