Pixabay

Foodtrucks og Østers Battle: Så er der Nordjysk Madfestival

Nordjysk Mad og Turisme afholder Nordjysk Madfestival den 15. og 16. september på Gammeltorv i Aalborg.

Lyder Østers Battle, foodtrucks og smagsprøver for godt til at være sandt, så er den her nyhed lige noget for dig. Lørdag den 15. september klokken 11 sætter foreningen Nordjysk Mad og Turisme gang i Nordjysk Madfestival, hvor der er gratis adgang for både store og små.

Under hele festivalen, som forløber fra klokken 11 til 16 lørdag og fra 11 til 15.30 søndag, vil der være markedsplads og dyrskue. På markedspladsen kan du for eksempel købe mad fra BoxTowns foodtruck eller nyde lækkerier fra Nordjyske Restauranters pop-up restauranter. Til de tørstige er der Nordjysk Bar, hvor restauranten Studie 4 blandt andet deltager. Som om det ikke er nok, kan du også få smagsprøver på nordjyske råvarer fra lokale leverandører.

Østers Battle
Til Nordjysk Madfestival bliver der lørdag også afholdt Østers Battle, hvor 5 restauranter dyster om at levere den bedste anretning med østers. For 150 kroner kan du nyde en vinmenu, smage på de 5 retter og stemme på din favorit på en udleveret stemmeseddel.

Endeligt får du også mulighed for at overvære kokkekonkurrencen om at finde Årets Grønt Ret 2018. Her skal 10 af de bedste nordjyske restauranter dyste om at skabe den bedste grønt ret, som et professionelt dommerpanel vil bedømme. Du finder mere information om Nordjysk Madfestival her.