Foto: Restaurant Tabu

Gæsterne har stemt: Her er Nordjyllands bedste restaurant

I årets første seks måneder har næsten 80.000 danskere via DinnerBooking.com vurderet deres restaurantbesøg. Og i det nordjyske er Tabu en klar vinder.

I Nordjylland og i særdeleshed Aalborg sker der spændende ting på den gastronomiske front, og anmelderne er vilde med de aalborgensiske resturanter.

Men det er gæsterne så sandelig også, afslører restaurant-portalen Dinnerbooking.com.

Den har samlet anmeldeser fra de 78.631 gæster, der har bestilt bord gennem deres portal, og gourmetrestauranten Tabu ligger helt i top.

Flotte ord fra gæsterne

Blandt de mange positive anmeldelser af Tabu finder man ikke megen nordjysk beskedenhed. Gæsterne er kaster om sig med roser for både mad og betjening.

“Perfekt aften. Godt madhåndværk og kompetent betjening – i særklasse min bedste madoplevelse i Aalborg nogensinde,” skriver brugeren Morten eksempelvis og kvitterer med seks stjerner på alle parametre.

“En af de bedste oplevelser, som jeg har haft, efter flere årtiers besøg på top-spisesteder i Aalborg,” skriver Bent, der spiste på Tabu den 21. juni.

“Vi valgte champagne og snacks plus seks retter med alm. vinmenu. Det var en fantastisk oplevelse, og vi kunne godt have ønsket os, at vi var i bedre træning med at spise så meget. Der er fuld gas på smagsoplevelsen,” skriver Iben Louise, der lover at de kommer igen.

Aalborg er meget populær

Favoritten Tabu er efterfulgt af den hyggelige frokostrestaurant Den Bette Kro i Vingårdsgade og Rositas Bistro i Borgergade.

Men det er ikke kun de øverste pladser på gæsternes top ti, der er aalborgensiske. Blandt de ti restauranter med de bedste anmeldelser er hele otte beliggende i Aalborg.

Den nordjyske Top 10 for 1. halvår 2017 lyder således:

  1. Tabu (Aalborg)
  2. Den Bette Kro (Aalborg)
  3. Rositas Bistro (Aalborg)
  4. Mortens Kro (Aalborg)
  5. Café Aalto (Aalborg)
  6. Musikkens Spisehus (Aalborg)
  7. Prinses Juliana (Aalborg)
  8. Kulturhuset Blokhus (Blokhus)
  9. Restaurant Lilleheden (Hirtshals)
  10. Fusion (Aalborg)

Opgørelsen er baseret på 78.631 danske gæsteanmeldelser.

Om Dinnerbooking.com: Når en gæst booker et bord via DinnerBooking.com, får vedkommende tilsendt et spørgeskema, hvor der er mulighed for at vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, værdi for pengene samt en samlet vurdering. Det betyder, at alle anmeldelser kommer fra gæster, som rent faktisk har besøgt den pågældende restaurant.