Mums: Den ultimative guide til Aalborgs bedste flødeboller

Fem flade flødeboller på et flad flødebollefad, eller? Måske du tænker, at det lyder mere appetitligt med en blød skum sprøjtet op på en bund af marcipan, omkranset af en tynd og sprød chokoladeskal. Hvad end du er til den helt klassiske flødebolle, eller gerne kaster dig ud i alverdens spændende smage og varianter, har vi her samlet en guide over Aalborgs bedste flødeboller – og vi lover, at der er noget for enhver smag!

Fru Ronne: Luksus-flødeboller i smukke omgivelser

Flødebolle fra fru rønne
Foto: Fru Rønne

Hos hyggelige Fru Ronne i Reberbansgade kan du få lækre specialiteter i form af kaffe, te, chokolade og meget mere i lange baner. Men noget af det, de måske er mest kendt for, er deres lækre og luksuriøse flødeboller. Fru Ronne er den eneste forhandler i Aalborg af flødebollerne fra Chokoladekurven i Thy, og wow hvor de ikke skuffer! Flødebollerne kommer i et utal af varianter, blandt andet lakrids, hindbær og varianter inspireret af twix og dumle og forskellige sæsonbestemte smage. Alle med den klassiske marcipanbund og sprød chokolade. Hos Fru Rønne kan du også altid nuppe en to-go kaffe eller varm chokolade til din flødebolle.

Hvor: Reberbansgade 1

 

Aalborg Chokoladen: En ikonisk Aalborgensisk flødebolle

Flødeboller fra Aalborg Chokoladen
Foto: Aalborg Chokoladen

Hos Aalborg Chokoladen har de nytænkt flødebollen en smule, og du kan altså her få en aflang version, så du i hver bid får både bund, skum og chokolade. Chokoladen er nøje udvalgt fra Tanzania og Grenada med en kakaoprocent på op til 70, og marcipanen fremstilles af mandler fra Spanien og Californien. Hvis ikke den aflange flødebolle er noget for dig, tilbyder Aalborg Chokoladen også den klassiske flødebolle, selvfølgelig også med forskellige smage som mango/passion og kokos. Her får du altså en af Aalborgs bedste flødeboller!

Hvor: John F. Kennedys Plads 3a og hos udvalgte forhandlere i byen

 

Kochs Kaffebar: En fotogen en af slagsen

Flødebolle fra Kochs Kaffebar
Foto: Kochs Kaffebar

Hvis du er gået forbi Kochs Kaffebars lokaler i Algade, har du muligvis fået øje på de store og meget smukke flødeboller gennem vinduet. De smager da også lige så godt som de ser ud, hvis ikke bedre. De lækre flødeboller fås med smagene kokos, lakrids, hindbær og karamel, og så er det altså også muligt at købe dem med to-go. Mums siger vi bare!

Hvor: Algade 23