Pexels

Andesteg og æblekage: Så er der Mortensaften på Europa Plads

Restaurant Papegøjehaven på Europa Plads 2 inviterer til Mortensaften lørdag den 10. november.

Der er godt og vel en måned til Mortensaften og har du endnu ikke planlagt, hvor du skal spise and på den traditionsrige aften, så er Restaurant Papegøjehaven et godt bud. Restauranten har kreeret en 3-retters menu, som du kan nyde den 10. november fra klokken 18 til 22.

Menuen består af en forret med fermenteret nakkefilet fra gris fra Rævhede Naturprodukter med græskarpuré, syltede løg og sprødt rugbrød. Dernæst får du serveret aftenens højdepunkt; en sprød andesteg med brunede og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, svesker og skysauce.

Dessert og musik
Er der stadig plads til noget sødt efter sådan en omgang traditionsrig, dansk mad, så kan du glæde dig til desserten, som består af en mandel- og karameltærte, æblekage samt sorbet. Får al maden dig ikke i stemningen, så har Restaurant Papegøjehaven også sørget for ild i pejsen samt en pianist, der spiller sprøde toner.

Du kan enten vælge at nyde de 3 retter i restauranten til 339 kroner eller hente maden og tage den med hjem til 269 kroner. Du kan reservere bord på Restaurant Papegøjehaven her.