Chido Mexican Grill

Spicy nyhed: Chido er klar med saftige tortas til festugen

Chido Mexican Grill på Boulevarden 7 i Aalborg serverer mexicanske tortas på fredag den 31. august.

Er du også helt rundt på gulvet over mexicanske specialiteter som tortillas, burritos eller quesadillas? Så har Chido i Aalborg kreeret endnu en lækkerbisken fra det mexicanske køkken. På fredag den 2. september fra 16 til 21, kan du i anledning af festugen helt eksklusivt sætte tænderne i en torta, som er en blød baguette fyldt med saftigt kød, sprødt grønt og spicy dressing.

Der vil på fredag være to slags tortas. Den ene er med saftigt barbacoa, som er Chidos øl-braiserede oksekød, der bliver akkompagneret af chipotle mayo, jalapeño-salsa, ost og syltede rødløg. Den anden bliver med carnitas, som er langtidsstegt svinekød, og det bliver ledsaget af den hjemmelavede ostesauce queso, pico de gallo, der er en slags frisk tomatsalsa og syltede rødløg.

Billige fadøl
Øl og krydret mexicansk mad går perfekt hånd i hånd, og skulle du blive tørstig i løbet af aftenen, har Chido sat prisen på deres fadøl ned til 20 og 25 kroner.

”Vi håber, at det bliver en fest, og at folk vil komme forbi og prøve Chido på en lidt anden måde,” siger kommunikationsansvarlig hos Chido, Joanna Jackson.

Chido ønsker at tage del i den gode stemning under festugen i Aalborg, og du kan læse mere om Chido Mexican Grill på Facebook-siden her.