Arkivfoto: Pixabay

Jomfru Ane Gade: Kom til snapsesmagning og lav din egen snaps

Den Nordiske Ambassade i Jomfru Ane Gade holder snapsesmagning, hvor gæsterne kan lave deres helt egen snaps.

Den Nordiske Ambassade har over 30 forskellige snaps i sortimentet og helt særlige snapse-cocktails på drinkskortet. Og nu er det tid til at slippe den indre snapse-djævel løs, for lørdag 19. august afholder det relativt nye diskotek i Jomfru Ane Gade nemlig snapsesmagning.

Her bliver der mulighed for at smage hele fem forskellige snaps. Og mens der smages løs vil en snapseekspert løbende fortælle om de forskellige varianter, hvad der giver en god snapsesmag og ikke mindst, hvordan man selv kan lave de mest fantastiske snapse.

Men ikke nok med det, deltagerne får faktisk mulighed for at lave deres helt egen snaps på stedet, hvor de kan sammensætte smagen præcis, som de ønsker. Efterfølgende kan den hjemmelavede snaps enten tages med hjem, eller man kan få den opbevaret i baren på Den Nordiske Ambassade, så man altid har sin egen private snaps, når man er i byen.

Til denne helt særlige eftermiddag med snapsesmagning og snapsebrygning er der naturligvis også noget godt til maven. Til de tilmelde er der lækkert smørrebrød fra Spisehuset Kniv & Gaffel.

Det koster 99 kroner at deltage, og man kan melde sig til arrangementet via Den Nordiske Ambassades facebookside.