Foto: Restaurant MEAT

Læserne har talt: Her er Aalborgs bedste brunch

Smag Aalborgs læsere er forbløffende enige om, hvor du får byens bedste brunch.

Vi har spurgt vores læsere, hvor man får Aalborgs bedste brunch, og mere end hver fjerde af de over 600 modtagne stemmer peger på Restaurant MEAT.

Og det vækker glæde hos restauranten i Vesteraa.

“Vi er rigtig beæret og stolte over, at vi har vundet konkurrencen,” siger den ene af ejerne, Gitte Jensen.

Som gæsterne ønsker det

Hos Restarant MEAT lægges der mange kræfter i at skabe den helt perfekte brunch-oplevelse, og fokus er i den sammenhæng på restaurantens gæster.

“Det vigtigste for os er at finde ud af, hvad gæsterne ønsker, brunchen skal indeholde. Dér mener vi, at vi efter fem år næsten er i mål, men vi er stadig åbne overfor, hvad de ønsker sig. Det er vigtigt for os, at de kan komme med special ønsker til deres brunch, så vi kan sætte den sammen lige efter deres smag,” forklarer Gitte Jensen.

Gode råvarer

Brunchen i Vesterå består blandt andet af røræg med tørsaltet bacon, krydret brunchpølse, charcuteri, skyr med jordbærcoulis, hønsesalat, laks, oste og pandekager. Prisen er 159 kroner per næse.

“Det er alfa omega, at vores råvarer er i top, og vi håber selvfølgelig også, at gæsterne sætter pris på vores anderledes anretning, da vi selv synes, at vores brunchbrædder er super fede,” siger Gitte Jensen.

Den fulde top 5 i Smag Aalborgs afstemning om Aalborgs Bedste Brunch ser således ud:

  1. Restaurant MEAT
  2. Helmuth Bar & Kitchen
  3. Musikkens Spisehus
  4. Caféministeriet
  5. Café Ulla Terkelsen London

Vi si’r tillykke til alle 🙂