Arkivfoto: Pixabay

Læserne har talt: Her er Aalborgs bedste is

Læserne af Smag Aalborg er ikke i tvivl om, hvem der sælger byens bedste is.

Sommersolen har vi ikke set meget til denne sommer. Det betyder dog ikke, at trangen til en is med to, tre eller flere kugler ikke er tilstede. Vi spiser stadig masser af is.

Derfor har vi spurgt jer læsere om, hvor man får Aalborgs bedste. Og med mere end 60 procent af stemmerne er Paradis jeres klare favorit.

Om det er den hvide chokoladeis med økologisk og fairtrade-mærket kakao fra kakaoplantager i den Dominikanske Republik, eller om det er den klassiske jordbæris med lækre jordbærstykker, der har vundet jeres hjerter, det ved vi ikke. Et er dog sikkert: Paradis laver selv deres is frisk hver morgen, og de bruger udelukkende sæsonens friske bær og frugter. Alt flødeis lavedes desuden på økologisk mælk og fløde fra Thise Mejeri.

Og der er altid 16 forskellige varianter at vælge imellem, hvad enten man besøger butikken i Algade, i Reberbansgade eller i Aalborg Storcenter.

Paradis er en meget klar vinder i vores store is-afstemning med godt 200 besvarelser, men også denne sommers nye isbar i Salling med Ryå Is har vakt jeres opmærksomhed. Den kommer ind på en sikker andenplads. De næste pladser indtages af Maggie Mae Creperie på Boulevarden og Frellsens butikker i henholdsvis Algade og Aalborg Storcenter.

Top tre:

  1. Paradis
  2. Ryå is i Salling
  3. Maggi Mae Creperie og Frellsen