Flæskeæggekagen fra Restaurant Kronborg på Egholm kan nu også nydes på Aalborg Væddeløbsbane. Foto: Restaurant Kronborg

Kokken fra Kronborg rykker ind på Aalborg Væddeløbsbane

Ny forpagter på væddeløbsbanen satser på lokale råvarer og laver alt fra bunden.

Restaurant Racing Arena Aalborg, som du finder på Aalborg Væddeløbsbane, har fået ny forpagter. Pr. 1. august er den overtaget af 37-årige Kasper Kristensen, som mange nok vil nikke genkendende til fra Restaurant Kronborg på Egholm, som han har drevet siden 2008.

Præcis som det er tilfældet på Restaurant Kronborg er fokus rettet på lokale råvarer, og på at alt laves fra bunden.

Og der kommer mange lækre specialiteter på bordet i Restaurant Racing Arena Aalborg, der ligger på første sal med panoramaudsigt over selve væddeløbsbanen.

På alle løbsdage er det muligt at nyde retter fra en overdådig buffet, som blandt andet består af hjemmerøget laks fra Røgeriet på Egholm, blåmuslinger dampet i pilsner, ølbraiserede svinekæber, salat af langtidsbagte tomater med hybenvinagrette og comandante fra Sønderhaven Gaardmejeri. Og til dessert kan der blandt meget andet nyde is fra Vebbestrup, sommerbær syltet i mynte og melisse samt stedets egen svampede brownie. Er du til oste er der også en lang række specialiteter fra Sønderhaven Gaardmejeri.

Det fulde menukort kan ses her.

Restauranten har åbent på alle løbsdage. Derudover er det muligt at holde fester, receptioner, møder, foredrag, konferencer og lignende på alle dage.