Foto: Pixabay.

Populær kaffebar i Aalborg får dobbelt så meget plads efter udvidelse

Kochs Kaffebar i Algade har netop offentliggjort udvidelsesplaner, der giver kaffebaren dobbelt så meget plads.

Holder du af at lægge vejen forbi Kochs Kaffebar i Algade 23, når du vil have en god kop kaffe, er du ikke alene om den vane.

Kaffebaren er nemlig populær blandt aalborgenserne, og nu kan du glæde dig over, at lokalerne snart vil blive dobbelt så store, så der er plads til endnu flere kaffegæster. Det skriver Kochs Kaffebar på Facebook.

“Vi udvider nemlig til større lokaler i forbindelse med vores nuværende kaffebar i Algade.[…] Det betyder, at der bliver dobbelt så meget plads både i vores lokale i niveau med gågaden og i vores lokale på 1. sal – der bliver altså mere plads til hyggelige kaffestunder,” forklarer kaffebaren i Facebookopslaget.

Holder åbent som sædvanligt

Er du allerede blevet panikslagen ved tanken om flere måneders pause fra Kochs Kaffebar, kan du tage det helt roligt: Kaffebaren lover nemlig, at du fortsat kan komme og købe kaffe, mens byggeriet står på.

Udvidelsen forventes at være færdig til april, og kaffebaren forsikrer Smag Aalborg om, at den vil gøre sit ypperste for, at den hyggelige atmosfære bliver bevaret i de større lokaler.

Du kan læse hele Kochs Kaffebars Facebookopslag her.