Hjemmelavede lækkerier: Klarup Kro lokker med årets julemenu

Annonce: Julen nærmer sig! Det samme gør det nye år – og traditionen tro plejer aalborgenserne at fylde kinderne med lækker mad.

Skal du holde julefrokost med familien eller vennerne, og kan du ikke lige overskue at stå med hovedet i gryderne selv? Den hyggelige kro i Klarup, som ligger i udkanten af Aalborg, tilbyder en lækker, traditionel julemenu. Hvis du allerede har blikket rettet mod nytår, ja så er der også lækkerier at hente der.

”Vi har jo den traditionelle julemenu, hvor vi både har sild, fiskefilet og leverpostej til at starte med. Så serverer vi medister, ribbensteg og hamburgerryg sammen med brunede kartofler, grønlangkål, sennep og rødbeder. Forskellen er bare, at alt maden fra Klarup Kro er hjemmelavet, og risalamanden vi serverer til dessert, har vi selv pisket sammen fra bunden,” siger Birgitte Pedersen, der til dagligt driver kroen sammen med krofatter Jørn Pedersen.

Kromutter, Birgitte Pedersen, står selv for madlavningen på kroen, og eftersom hun selv har mange børn og børnebørn, ja så er hun vant til at lave mere end rigeligt. Især i den kommende højtid er der knald på – og det gælder også på kroen.

”Vi har altid travlt i højtiden og mellem jul og nytår. Hvert år har vi været fuldt booket op på vores nytårsmad ud af huset. Sidste år nåede vi knap nok selv at få noget oksemørbrad, før klokken havde slået midnat. Men det gør os ikke så meget, så længe kunderne er mætte og glade for maden,” udtaler Birgitte Pedersen.

Årets julemenu koster kun 129 kroner pr. couvert, og den 3-retters nytårsmenu står til 249 kroner. Hvis maden lyder som noget for dig, så følg med på Klarup Kros Facebook-side her.