Foto: Fru Ronne

Kendt kaffe- og thebutik i Aalborg sat til salg

Fru Ronne i Reberbansgade er sat til salg, oplyser den ene halvdel af ejerparret, Heidi Aabenhus.

Elsker du god kaffe eller drømmer du om kvalitetschokolade om natten? Så har du nu mulighed for at købe din helt egen kaffe- og chokoladebutik.

Specialbutikken Fru Ronne, hvor aalborgenserne i mere end ti år har kunnet finde den bedste kaffe, den ypperste the og de lækreste chokolader, er nemlig sat til salg.

Butikken i Reberbansgade har de sidste tre år været ejet af Heidi og Claus Aabenhus, men de har nu efter store overvejelser valgt at sætte butikken til salg.

“Vi har ikke tid. Vi har to fuldtidsjob ved siden af, og det har vist sig at være for meget,” siger Heidi Aabenhus.

The-smagning og kaffe på abonnement

I løbet af de seneste tre år har Heidi og Claus Aabenhus sat talrige nye initiativer i gang. Blandt andet afholdes der the-smagninger i butikken, og der er mulighed for at tilmelde sig et månedligt abonnement med forskelligt udvalg af kaffe, the og urtethe.

Fru Ronne har ikke bare en særlig plads i aalborgensernes hjerter, den er også noget helt særligt for Heidi og Claus Aabenhus. Derfor håber de også meget, at en ny ejer vil videreføre butikken i samme ånd og fortsætte med de nye tiltag, som de har sat i søen.

“Det betyder rigtig meget, for der er brug for en butik som vores i Aalborg. Folk har i dag fokus på “lidt, men godt” og på gode råvarer,” forklarer Heidi Aabenhus.

Hvis du har fået lyst til at eje “Aalborgs hyggeligste kaffe- og thebutik”, som de selv skriver på Facebook, så kan ejerne Heidi og Claus Aabenhus kontaktes her.

The-smagning i Fru Ronne. Yders til højre ses ejer Claus Aabenhus. Foto: Fru Ronne