Kaffefair

Lasagne og Coq au vin: Kaffefairs Folkekøkken hitter i Aalborg

Kaffefair på Strandvejen 19 i Aalborg har succes med konceptet Folkekøkken.

Den 3. oktober så Kaffefairs Folkekøkken dagens lys for første gang, og det er siden kun gået én vej, og det er op. Kaffefair inviterer til Folkekøkken fra mandag til fredag fra klokken 17.30 til 20, og du kan mæske dig i en buffet med én ret, årstidens salater og hjemmebagt brød til 85 kroner.

”Vi har haft stor succes med konceptet Aalborg Spiser Sammen, så vi besluttede os for at lave et Folkekøkken hver aften, hvor vi hjælper gæsterne i en travl hverdag med lækker og billig hverdagsmad,” siger kommunikationsansvarlig hos Kaffefair, Julie Høncke Keldorff og fortsætter.

”Det er gået rigtig godt, og der kommer hele tiden flere og flere i restauranten. Konceptet har en fleksibilitet, fordi det er mellem 17.30 og 20, så børnefamilier for eksempel kan spise et godt måltid, der ikke er burger eller pizza.”

Maden i uge 41
Til Folkekøkkenet vil der være en ny ret hver dag, og menuen for uge 41 ligger allerede klar. Torsdag kan du blandt andet se frem til en buffet med Coq au vin, stegte kartofler og rødvinssky, eller du kan vente til fredag, hvor der er lakselasagne med spinat på menuen. Du finder menuen for hver uge og mere på Kaffefairs Facebook-side her.