Foto: Guf og Kugler Aalborg

Endelig weekend: Guf og Kugler er klar med ny jule-drink med gin

Isbutikken Guf og Kugler på Slotsgade 2 skyder weekenden i gang med en jule-drink.

Har din uge været lang og hård, og kan du ikke vente med at stemple ud, så er Guf og Kugler klar med en iskold nyhed til at sætte gang i weekenden. Fra i dag fredag den 26. oktober har isbutikken på Slotsgade fået en lækker frossen jule-drink på menuen.

”Vi har en masse is-varianter, som gør sig godt i drinks. Dertil har vi også ingredienserne, som du kan sætte sammen til en god drink, og nu er vi så klar med årets jule-drink,” siger Ismutter og medindehaver af Guf og Kugler, Charlotte Korsholm.

Den nye drink med det meget passende navn ’G’ingle Bells ligner et lille snelandskab og består af en kugle af isbutikkens eksklusive sorbet på hybenrose-blade, tonic water og 2 centiliter gin. Til at pryde toppen bliver drinken pyntet med granatæblekerner og en dusk rosmarin, der leder tankerne hen på et juletræ.

Årets jule-drink koster 70 kroner, og er du ikke så meget til alkohol, laver Guf og Kugler den også i en virgin-udgave, så alle kan være med. Synes du, at det lyder lækkert med en såkaldt frozen drink, så hold dig opdateret på Guf og Kuglers Facebook-side, hvor der vil komme flere drinks i fremtiden.