Kæden Jensens Bøfhus serverer igen rejecocktails.
Er du glad for den klassiske rejecocktail? Så bliver du glad for denne nyhed: Jensens Bøfhus ændrer nemlig menukortet, så du igen kan bestille reje-retten. Det skriver Fyens Stiftstidende i en artikel.
”Den har været savnet,” siger regionschef Morten Steenberg til Fyens Stiftstidende.
En undersøgelse hos Jensens Bøfhus viste, at rejecocktailen udgjorde 44 procent af alle solgte retter i en testperiode.
”Jensens Bøfhus er forankret i en stor gruppe af traditionsbundne danskere, og de forbinder os med en bestemt type mad. Med ændringerne leflede vi for gastronomerne, men vi har fundet ud af, at de aldrig ville sætte deres ben hos os, uanset hvad vi serverer,” siger Morten Steenberg.
Logoet bliver ligesom menukortet også ændret, så det nu igen er den gamle version, Jensens Bøfhus benytter.