Foto: Holy Cow.

Burgerbaren Holy Cow sælger nu Brungers, som er en kombination af en brunch og en burger.

Elsker du burgere? Elsker du også brunch? Så bliver du vild med et af Holy Cows nyeste påfund: En Brunger. Burgerrestauranten på adressen Vandmanden 5-7 kombinerer nemlig brunchmenuen med burgeren og serverer den til frokost.

”Vi har haft en del efterspørgsel på brunch. I stedet for at lave en traditionel brunchplatte, som man kender det, ønsker vi at skabe en menu efter vores egen identitet og koncept, og det har vi gjort med vores Brunger,” siger partner i Holy Cow, Jeanette Damsholt.

Populær tilføjelse

Holy Cows Brunger har ifølge Jeannette Damsholt været meget populær siden sin ankomst i uge 8.

”Det er helt klart den, vi sælger flest af til frokost, og Brungeren er hurtigt blevet en foretrukken favorit. Vi introducerede vores Brunger i vinterferien, og den er helt sikkert kommet for at blive,” siger Jeanette Damsholt.

Brungeren indeholder oksekød af Himmerlandskvæg, et spejlæg, cheddarost, avocado, tomat, ketchup, sennep og pancetta og serveres i Holy Cows hjemmelavede burgerbolle. Den koster 79 kroner og kan bestilles fredag, lørdag og søndag, hvor der er åbent for frokostbesøgende.