Foto: Duus Vinkælder

Helt sort: Har du prøvet Middag i Mørket?

På Duus Vinkælder kan du nyde en lækker gourmetmiddag i totalt mørke.

Middag i total mørke – hvad de fleste måske forbinder med metropoler som Berlin eller Paris, kan også opleves i Aalborg. På udvalgte aftener er det nemlig muligt at indtage en velkomstdrink og en treretters gourmetmenu i totalt mørke på Duus VInkælder, som ligger i underetagen af Aalborgs måske mest berømte bygning, det næsten 400-årige Jens Bangs Stenhus på Østerågade.

Konceptet, hvor man spiser i blinde og dermed får et anderledes fokus på maden og på den, man spiser med, har vundet stort indpas i andre europæiske byer, og det er den oplevelse, som Duus Vinkælder tilbyder sine gæster.

Ifølge Duus Vinkælder får man en helt unik sanseoplevelse, når der smages på maden og tallerken udforskes i fuldstændigt mørke. De andre sanser aktiveres og bliver udfordret på en ganske anden måde, end man er vant til. På den måde opleves selskabet, den hyggelige vinkælder og maden på en helt ny måde.

Undervejs i løbet af den mørke aften vil gæsterne desuden blive overrasket med et mindre underholdningsindslag.

Aftenens menu varierer fra gang til gang, men du kan læse mere om “Middag i Mørket” her, hvor du også kan købe billetter til disse særlige aftener i total mørke på Duus Vinkælder.

Næste “Middag i Mørket” finder sted mandag 25. september kl. 18, og det koster 325 kr.