Foto: Helmuth.

Helmuth på Boulevarden sælger i år fire slags cocktails på flaske som takeaway til nytår.

Du kan ikke sige nytår uden at sige cocktails – men det kan være svært at efterligne bartendernes kunst, når det er en selv, der står med mixeren hjemme i køkkenet.

Det er der heldigvis råd for til dette års nytårsfest. Helmuth på Boulevarden 28 tilbyder nemlig fire af cocktailbarens mest poulære cocktails på flaske som takeaway. Det skriver Helmuth på Facebook.

Det koster 345 kroner per flaske, og hver flaske svarer til cirka seks til syv glas. Du kan vælge mellem flasker med “Grasshopper,” “Hollie,” “Pornstar Exotic” og “White russian a la Helmuth”.

Skal nytårsfesten piftes op med en omgang Helmuth-cocktails, skal du bestille inden torsdag den 28. december. Flaskerne skal afhentes på Helmuth søndag den 31. december mellem klokken 12 og 13.

DEL
Skribent på Smag Aalborg. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.