6 steder med lækker pasta i Aalborg

Guide: En Italiensk pastaret er altid en sikker vinder. Her er 6 gode bud på, hvor du kan nyde din næste pasta i Aalborg.


Lækker pasta leveret til døren
Restaurant Azzurra, Jens Bangs Gade 15, 9000 Aalborg

Pasta i Aalborg
Foto: Restaurant Azzurra

Navnet Azzurra forbinder mange aalborgensere ofte med lækre pizzaer, men både på Azzurras restauranter og som take away kan du også få ægte, italienske pastaretter, som smager himmelsk! Nyd en en ægte carbonara med ristet bacon, fløde, parmesan og æggeblomme i restaurantens smukke omgivelser.

Vil du hellere nyde maden derhjemme, så kan du få bragt pastaretten med spinat og ostefyldt pasta med gorgonzola sauce og valnødder lige til døren. Restauranten er desuden kåret som Byens Bedste TakeAway 2022.

Azzurra sætter en dyd i at hylde det højtelskede italienske køkken. Netop derfor bruger de gode råvarer og gamle italienske opskrifter til at forberede maden. Er du studerende, og har du brug for en pause fra bøgerne, så kan du med ro i sindet nyde Azzurras mad.

Hos madstedet behøver du nemlig ikke at have den store pengepung frem, hvis du ønsker en bid af Italien. Restaurantens røde vægge, friske blomster og hyggelige billeder skaber en dejlig stemning, som giver dig lyst til at komme igen.

Stedet med mange muligheder
Spiret, Boulevarden 24 st tv, 9000 Aalborg

Pastaretter i Aalborg
Foto: Spiret Aalborg

Kom indenfor hos Café Spiret og få en velfortjent frokostpause. Caféen er indrettet i lyse farver med hyggekroge og store vinduer, som skaber nogle skønne omgivelser. Stedet serverer delikat mad for enhver smag.

Spiret har tre gode bud på, hvordan en lækker pastaret skal smage. Prøv for eksempel noget nyt og sæt tænderne i Spirets hjemmegjorte pastaret, som består af frisk pasta vendt i hvidvinsfløde med limesaft, forårsløg, urter, broccoli og estragon. Toppet med stegt marineret saftig kylling, rød peberfrugt og persille.

Du kan også sætte tænderne i retten med chilimarinerede strimler af oksekød på frisk pasta – den kan varmt anbefales. Er du mere til det det vegetariske køkken, så kan du smage på frisk pasta med strimler af zucchini og semidried tomater i thai-inspireret sauce – toppet med ristede svampe. Lækkert!

Som bonusinfo kan vi også fortælle, at den hyggelige café har et fantastisk brunchkoncept. Blandt en masse skønne retter kan du selv kombinere netop den morgenmad, som du ønsker. Vi er glade for, at Spiret har et lækkert menukort med mange gode valgmuligheder.

Læs også: 5 steder med budgetvenlig brunch i Aalborg

Ægte italiensk pasta
SanGiovanni, Vesterbro 46, 9000 Aalborg

Pasta i Aalborg
Foto: SanGiovanni

Få en italiensk oplevelse på hjørnet af Vesterbro og med indgang hos Vingårdsgade i Aalborg. På fortovet foran restaurant SanGiovanni står små borde med rødternede duge, hvor du kan nyde sensommersolen og skønne, italienske specialiteter.

Har du lyst til italiensk på en regnfuld dag, så tøv ikke. Hyggen og den italienske stemning fortsætter indenfor. Det dejlige madsted serverer en masse mad. Du kan blandt andet få en 3-retters menu, pizzaer og ikke mindst frisk pasta. Du bliver ikke skuffet, hvis du bestiller pastaretten “Cannelloni di cervo”.

Her får du gratineret cannelloni fyldt med braiseret krondyr og urter – mums siger vi bare! Udover at være en skøn restaurant, så byder SanGiovanni også på Private Dining i de smukke lokaler i kælderen. Det er endda også muligt at bestille takeaway hos SanGiovanni.

Pastaretter med mæthedsgaranti
Café Visa, John F. Kennedys Pl. 1, 9000 Aalborg

Pasta i Aalborg
Foto: Pastaret

Kom indenfor hos Café Visa og oplev en traditionel café med moderne tankegange. Café Visa er oplagt, når du og dine venner ikke kan blive enige om, hvilket lækkert mad I har lyst til. Visa har nemlig lidt af det hele og mere til.

Derudover kan vi skrive under på, at du ikke går sulten fra det skønne madsted. Visa serverer store retter til studievenlige priser. Forkæl dine smagsløg med stedets mange, lækre pastaretter. Caféen tilbyder både pasta med frisk fisk, marineret kylling, mør oksefilet, hjemmelavet kødsauce og årstidens grøntsager – valget er dit!

Café Visa ligger lige ved siden af biografen i Aalborg. Derfor er det oplagt at besøge caféen, hvis du skal nyde lidt lækkert mad, inden din film ruller over skærmen. Udover at Visa serverer cafémad til gode priser, så er caféens drinks også anbefalelsesværdige. Tag en tår af ”Visa Passion” eller prøv en ”Italien Surfer” med ananasjuice, Malibu og Amaretto. Drinkskortet er stort nok til at slukke tørsten og mere til.

Italiensk pasta i Aalborg
Ristorante Fellini, Vesterå 13, 9000 Aalborg

Ægte italiensk pasta i Aalborg
Foto: Ristorante Fellini

Ristorante Fellini byder dig velkommen til et italiensk univers med mad, som er lavet med en god portion kærlighed. Restauranten er opkaldt efter den berømte filminstruktør Frederio Fellini. Hans kærlighed til Italien var stor og samme kærlighed deler ejerne af Ristorante Fellini. Når du træder ind i restauranten får du en varm velkomst fra stedets italiensktalende og venlige tjenere.

De fint dækkede borde med levende lys og stemningsskabene billeder på væggene er med til at skabe hyggelige omgivelser hos det lille madsted. Restaurantens sprøde stenovnspizzaer og pastaretter er i høj kurs blandt stedets lokale gæster. Sæt tænderne i den friske raviolacci, lasagne eller spaghetti, som du kan få med lækre grøntsager, røget laks eller alla cabonara.

Forkæl dine smagsløg, imens du nyder solskinsvejret i stedets gårdhave, som sender tankerne tilbage til Italiens charmerende gader. Det hyggelige madsted tilbyder kvalitetsspiseri til små priser, så alle kan være med. Vi elsker Ristorante Fellini for deres lækre italienske mad og dejlige atmosfære.

Pasta i Aalborg til under 100 kroner
Café Karma, Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Pasta i Aalborg
Foto: Café Karma

Har du brug for en velfortjent pause fra shopping-mekkaet i Aalborg Storcenter, så er Café Karma en oplagt mulighed. Caféen har et stort menukort med mange fristelser til sultne maver.

Smag på de grønne salater, burgere, steaks fra grillen eller mange af de andre muligheder. Hos Karma kan du nyde en pastaret til under 100 kroner. Den mexicanske variant er lækker!

Her får du fettuccine pasta med stegte kyllingestykker, som er vendt i krydret mexicansk flødesauce, toppet med rucola og jalapenos – herlighed kan du få for blot 89 kroner.

Derudover har de en vegetarvenlig pasta, der er en pastaret til dig, som elsker ost, og så selvfølgelig de kendte klassikere som bolognese, pasta med skaldyr, lasagne og spaghetti cabonara.

Karma har også take away, hvis du ønsker at nyde dine favoritter derhjemme. Trænger du til en kaffepause, så byder Karma også på lækre, varme drikke.

Velbekomme Aalborg!

One thought on “6 steder med lækker pasta i Aalborg

Comments are closed.