Guf og Kugler

Velsmagende nyhed: Isbutik klar med æblekageis

Guf og Kugler på Slotsgade 2 i Aalborg har fået æblekageis i butikken.


Sommeren er stadig over os, og varmen kan få selv den mest standhaftige til at drømme om en isvaffel med alt, der hører sig til. Hos Guf og Kugler i Aalborg arbejder de på højtryk på at gøre drømmen til virkelighed. Isbutikken har taget Mormors velkendte æblekage til efterretning og skabt en vaskeægte æblekageis, der kan fremkalde sommerminder hos os de fleste.

”Vi synes, at klassisk er godt. Vores mormor lærte os, at vi skulle spise sæsonens frugter, og for os er gammeldags æblekage altså en historie om gode barndomsminder. Det er kombinationen mellem syrlige æbler, flødens fedme og makronernes sødme – nu som is. Det er en hyldest til vores mormor,” siger medindehaver og Ismutter, Charlotte Korsholm.

Hos Guf og Kugler forkæler de isen, og du kan altid få Mormors æblekageis med æblecrunch og isbutikkens hjemmelavede vaniljeguf.

Is efter sæsonen
Synes du også, at det er lækkert med is, når det er koldt udenfor, så  holder Guf og Kugler også åbent henover efteråret og til vinter, hvor der kommer flere isnyheder.

”Vi har fokus på sæsonen, og der vil hele tiden komme nye og spændende varianter, som passer til sæsonens udbud,” fortæller Charlotte Korsholm.

Guf og Kugler har åbent fra 10 til 21 i uge 32, undtagen søndag, hvor de har åbent fra 12 til 21. Fra næste uge vil åbningstiderne blive ændret. Læs mere på Guf og Kugler Aalborgs Facebook-side her.