Pixabay

Gratis morgenbrød: Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018 åbner i weekenden

Lørdag den 8. september klokken 10 på Aalborg Havnefront åbner Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018.

Går du også op i, hvordan du kan få implementeret flere bæredygtige løsninger i din hverdag, så læs med her. Fra lørdag den 8. til den 15. september danner Aalborg Havnefront ramme om Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018.

Festivalen åbner klokken 10 på Grøn Scene på Honnørkajen, og der bliver uddelt gratis, økologisk morgenbrød til de første 100 gæster. Herefter vil Mogens Lykketoft stå for åbningstalen og officielt erklære festivalen åben klokken 10.30.

Spis klimavenligt
Arrangementerne til Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018 vil hovedsageligt finde sted på havnefronten herunder i Utzon Parken, der bliver vært for over 50 stande, på Honnørkajen og Toldbod Plads. Der vil også være arrangementer rundt i byen, og ét af dem har stort fokus på mad.

Du vil under hele festivalen få mulighed for at spise klimavenligt på en række restauranter i Aalborg. Restauranterne vil sammensætte en ret, der skåner klimaet. Du kan vælge mellem en Klima Light eller Klima Deluxe, og på Musikkens Spisehus kan du for eksempel for 65 kroner sætte tænderne i en let pighvar bisque med porre, hvor alt fra fisken er udnyttet.

På Café Kox kan du også få en klimavenlig wrap med økologiske grøntsager, salat og hummus for 45 kroner, så behøver du ikke gå sulten hjem. Du kan læse mere om programmet for Aalborg Bæredygtighedsfestival her.