Pexels

Fredag den 19. oktober inviterer Vin og Vin Aalborg i samarbejde med Restaurant Fusion på gourmetmad og gin-cocktails.

Gin-cocktails lyder godt. Lækker gourmetmad lyder også godt. Hvis du blander dem, har du opskriften på en god aften, og det har Vin og Vin Aalborg luret. Sammen med Restaurant Fusion byder vinbutikken fredag den 19. oktober klokken 19 på 4 retter med dertilhørende gin-cocktails i Restaurant Fusions lokaler på Strandvejen 4.

Aftenen starter med en frisk French 75 som velkomstdrink, og så er stemningen sat. Dernæst kan du se frem til en forret bestående af bagt laks med wasabi-hollandaise, rosiner og kapers, som du kan skylle ned med en Maritim Dry Martini og en Umami G&T.

Til mellemret får du Duroc-svinenakke med græskar og passion, og vi bliver i det eksotiske, fordi vinbutikken har valgt at parre retten med en sød Passion Fruit Collins.

Mad og cocktails i lange baner
Aftenen er dog langt fra slut, og hovedretten består af oksemørbrad med gulerodskimchee, bagte gulerødder og okseglace med en læskende Negroni. Til slut bliver den søde tand tilfredsstillet med en dessert, der består af yuzu-fromage med brunsvigersauce og passionssorbet. Til desserten får du en Tango Cocktail og en Tom Collins lavet på Etzu Gin.

Hele herligheden koster 795 kroner, og aftenen slutter først klokken 23, hvor du nok triller hjem. Lyder det som noget for dig, så kan du tilmelde og holde dig opdateret her.