Foto: Gorm's.

Populær pizzakæde planlægger at åbne restaurant i Aalborg

Pizzakæden Gorm’s har planer om at åbne en restaurant i Nordens Paris.

Sværger du til italienske ’pizze’ med tynde sprøde bunde og en luftig skorpe? Så er der godt nyt på vej: Den populære restaurantkæde Gorm’s har nemlig planer om at åbne op i Aalborg.

“Man kommer jo ikke udenom Aalborg, og det er en spændende by med et godt restaurantmiljø og udeliv. Aalborg har været på vores liste i lang tid, så vi vil rigtig gerne åbne en restaurant i byen,” siger administrerende direktør, Anders Kjørup.

Planer om at åbne i otte danske byer

De nye ejere af Gorm’s er den norske fødevarekoncern Orkla, som opkøbte 67 procent af aktierne tilbage i marts. Tirsdag den 3. april tilførte de 30 millioner kroner til Gorm’s, som restaurantkæden blandt andet vil bruge til at åbne op i otte nye byer og andre initiativer.

Der er dog ikke en fast tidsramme for, hvornår Gorm’s kommer til Aalborg, men ifølge Anders Kjørup handler det om at finde de helt rigtige lokaler.

“I det øjeblik, at der er en placering, slår vi til, og vi er der ugen efter. Det kræver den rigtige placering og de rigtige vilkår, men det glæder vi os bestemt til at finde,” siger Anders Kjørup og uddyber:

“Vi kan godt lide ældre bygninger med noget historie og sjæl. Det passer godt til os, har vi fundet ud af.”

Udover Aalborg håber Gorm’s også på at åbne i Vejle, Lyngby, Herning, Viborg, Køge, Roskilde og Hellerup.